2010. július 25., vasárnap

A rokkant menedzser és a Pontiac esete

Kémeink új beszélgetést csíptek el a budapesti Infoparkban (thx I)

A földön ülő rokkant-ügyvezető-igazgató:
"drága tezsivíreim... élégém ván mán' a kérékés székbő' more... sukár menedzser vágyok, vészék egy fain székérét mágámnák"

Így esett hát, hogy emberünk - nemes egyszerűséggel nevezzük Lakatos Rambónak - megmozgatva minden szálat, mindent tesót, energiát, pízt' nem kímélve végül megvalósította elképzelését - pont úgy, ahogy azt a menedzserképzőben tanították neki, és szert tett az olyannyira áhított szekerére.

Egy Pontiac Solstice:



GRATULÁLUNK RAMBÓ! :)

"P betűjelű ideiglenes rendszámtábla kiadásakor a kérelmezőnek cégbírósági bejegyzéssel kell igazolnia, hogy a tevékenységi köre a rendszám használatát indokolttá teszi. A BM rendelet szerint a járműgyártó, járműjavító, jármű értékesítésére jogosult vállalkozás, közlekedési kutató intézet, valamint egyéb olyan vállalkozás vagy intézmény kaphat engedélyt, amely igazolja a rendszám használatának szükségességet. Ilyen lehet a gépjárművek tesztelését végző sajtóorgánum is.

A rendszám kiadásakor le kell rovatni a külön jogszabályban meghatározott díjat, ki kell állítani az ideiglenes forgalmi engedélyt, és hitelesíteni kell a kérelmező által indítási naplóként benyújtott okmányt. Az indítási naplónak tartalmaznia kell a kiadott rendszámot az érintett jármű alváz és motorszámát, a jármű vezetőjének nevét és lakcímét, a használat kezdő és befejező időpontját és az útvonal megjelölését."

1 megjegyzés:

hangya írta...

Kedves János!

"Sajnos" ezt most jól benézted. A kocsi tulajdonosa, ugyanis a kollégám és valóban jogosult rokkant parkoló használatára, ugyanis volt egy súlyos balesete (ahol is belerohantak az álló áruszállító autójában) és hónapokig kórházban feküdt (a járásán ez még ma is meglátszik). A srác hobbija az autók, ért is hozzájuk és szereti is őket. Egyik kedvence volt ez az autó, és meg is szerezte, hidd el meg is dolgozik érte.
Én sem kedvelem a bunkó módon pl. bevásárló központoknál a rokkant parkolóban megálló terepjárókat, de ez most "öngól" lett.